Chiar dacă are doar 22 de ani, Bia Khalifa a ajuns una dintre cele mai mediatizate vedete din România, iar aparițiile ei șochează de cele mai multe ori.

Tânăra vedetă de pe platformele interzise minorilor, care a fost și concurentă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show în cadrul căruia a apărut inclusiv goală, a fost prezentă la un festival de la malul mării, iar de acolo a postat mai multe fotografii și filmulețe care i-au lăsat cu gura căscată pe fani.

În unele dintre postări, Bia Khalifa apare alături de 6ix9nine, cu care se și sărută, iar acum, într-un interviu pentru Spy News, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a spus că nu s-a rezumat doar la un singur sărut cu artistul.

„Noi ne cunoșteam dinainte, el a venit în România acum și a fost prima noastră tangență față-n față, dar noi ne știam dinainte. Ne-am cunoscut pe internet. Da, a mai existat și altceva în afară de sărut și s-a dat de înțeles cu acele inimioare albe și albastre. Noi, fetele care facem OnlyFans, când vrem să anunțăm că urmează ceva content, punem o inimioară albă și albastră. Și a pus acolo numele meu și acele inimioare. A mai existat și altceva între noi, restul e la mine pe OnlyFans. Dacă nu a fost demn de postat pe Instagram, îți dai seama că a mai existat ceva. Eu cu el ținem legătura în continuare. Eu cu el ne-am văzut înainte de «Beach, Please!», în București. El un tip mișto, nu trebuie să te gândești că acum avem o relație sau ceva. Ne-am distrat, a fost ceva, acum aia e, aia a fost, fiecare cu viața lui”, a spus Bia Khalifa.