La finlul lui 2022, cu doar două zile înainte de Revelion, cei de la Al-Nassr au anunțat oficial că starul portughez Cristiano Ronaldo a semnat cu ei. Asta după ce se aflase de câteva săptămâni că aceasta va fi viitoare destianție a lui CR7!

Lusitanul va primit un salariu colosal la echipa arabă, nu mai puțin de 200 de milioane de euro pe sezon, ceea ce îl face cel mai bine plătit sportiv atât din prezent, cât și din istorie.

După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, contul de Instagram al echipei arabe a fost luat cu asalt de către fanii starului portughez. În doar cinci zile, de la aproximativ 800.000 de urmăritori pe Instagram, Al-Nassr a ajuns la peste 7,7 milioane de fani pe celebra rețea de socializare. Ceea ce înseamnă că numărul celor care au dat fallow paginii de Instagram a celor de la Al-Nassr este de aproape 10 ori mai mare acum!

Postarea oficială a celor de la Al-Nassr prin care anunțau că au semnat cu starul portughez Cristiano Ronaldo a adunat peste 32,5 milioane de like-uri și aproximativ 1 milion de comentarii.