În urmă cu aproximativ șapte ani, showbiz-ul românesc avea parte de un eveniment grandios: Andreea Tonciu se căsătorea cu Daniel Niculescu, iar nași le erau Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Anii au trecut, povestea de dragoste dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu a continuat, însă în ultimul timp multă lume s-a întrebat ce s-a întâmplat între cei doi soți, deoarece au fost văzuți fără verighete.

Chiar dacă au renunțat la bijuteriile care arătau întregii lumi că ei s-au unit în fața lui Dumnezeu, Andreea Tonciu afirmă că dragostea nu a dispărut nicio secundă.

Invitată într-o emisiune online, fosta concurentă de la Survivor România a dezvăluit de ce a renunțat la verighetă.

„Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă? Nu m-am despărțit de Daniel, Doamne ferește. Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? A rămas mică, pentru că m-am îngrășat și n-am dus-o la magazin să o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu-mi mai place și nici inelul de logodnă nu-mi mai place. Am purtat-o doar până am rămas gravidă, adică doar câteva luni. Am rămas gravidă și am început să mă umflu, iar după nu am mai putut să o port, mă deranja. Are o cută foarte groasă, trebuie să mă duc să o schimb. Nici soțul meu nu o poartă, nici lui nu-i mai vine. Iubirea nu se pune într-o verighetă sau într-un act”, a spus Andreea Tonciu, potrivit celor de la Libertatea.