Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și-a găsit echipă după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova. La câteva zile de când a acceptat rezilierea contractului cu gruparea din Bănie, Laurențiu Reghecampf a semnat cu formația care evoluează în prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf, oficial antrenorul celor de la Neftchi Baku

Reghecampf a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu Neftchi Baku. Potrivit Pro Sport, Laurențiu Reghecampf va primi la Neftchi Baku un salariu în valoare de 40.000 de euro pe lună, ceea ce înseamnă 480.000 de euro anual. Tehnicianul încasa la Universitatea Craiova 15.000 de euro lunar.

Laurențiu Reghecampf, salariu de 40.000 de euro pe lună

"Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc", a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV, preluat de DigiSport.ro.

Prodanca i-a prevestit eșecul

Fosta soţie a antrenorului spunea că „Reghe“ cu greu îşi va mai găsi de lucru după ultimele eşecuri profesionale. Tehnicianul de 46 de ani a semnat însă un contract bănos, la doar o săptămână după despărţirea de CS U Craiova.

„Dacă nu se trezește urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere. Căderea lui este cumplită și și-a distrus viața din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toți, dar lumea vrea performanță, toți trăiesc demni alături de familiile lor, toți sunt bărbați. Știam că încet-încet pleacă toți”, declara Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-a despărțit de Universitatea Craiova, după ce timp de mai multe zile a negociat cu patronul formației, Mihai Rotaru.

Antrenorul nu dorea să renunțe la clauza de reziliere, de 300.000 de euro, dar Mihai Rotaru, a exclus din start ideea de a-i plăti acestuia toată suma. Cele două părți au ajuns la un acord, iar Laurențiu Reghecampf urmează să primească din partea celor de la Universitatea Craiova 180.000 de euro pentru rezilierea contractului.

Foto Instagram