Cristiano Ronaldo a scăpat cu un avertisment din partea poliţiei după ce au apărut imagini cu atacantul lui Manchester United care pare să spargă un telefon din mâna unui fan al lui Everton la un meci din aprilie.

Fotbalistul lui Manchester United a scăpat ieftin după ce a distrus telefonul unui suporter în vârstă de 14 ani în urma meciului pierdut în sezonul trecut în faţa lui Everton.

Cum s-a întâmplat incidentul

În luna aprilie, după meciul de pe Goodison Park, la ieşirea de pe teren, pe drumul către vestiare, Ronaldo, care se deplasa cu greutate din cauza unei accidentări suferite la piciorul drept, a lovit violent mâna unui fan al gazdelor, în care se afla un telefon. Suporterul a scăpat aparatul, care s-a zdrobit de pământ.

Atacantul de 37 de ani i-a cerut scuze pe reţelele de socializare tânărului fan şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă al echipei Manchester United. 

Mama băiatului a spus că acesta a rămas cu o mână învineţită după gestul lui Ronaldo şi că ecranul telefonului i-a fost spart.

Comunicatul poliției

"Putem confirma că un bărbat în vârstă de 37 de ani s-a prezentat în mod voluntar şi a fost audiat în legătură cu o acuzaţie de agresiune şi daune penale. Acuzaţia se referă la un incident în urma meciului de fotbal Everton - Manchester United, disputat pe Goodison Park sâmbătă, 9 aprilie. (...) Cazul este acum închis", precizează comunicatul poliției.

Ronaldo vrea să plece de la United, unde a revenit în urmă cu un an de la Juventus Torino

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, al cărui viitor la echipa Manchester United face obiectul unor intense dezbateri, a promis, miercuri, pe contul său de Instagram, să spună "adevărul în curând".

Starul lusitan, în vârstă de 37 de ani, nu a participat la turneele efectuate de United în această vară, în Thailanda şi Australia, din motive personale, şi afirmase că doreşte să părăsească clubul englez, la care a revenit la începutul sezonului trecut.

Conform presei sportive, el ar fi dorit să ajungă la o echipă care va evolua în Liga Campionilor în viitoarea ediţie, Manchester United urmând să joace în Europa League.

Foto Facebook