Câștigător în 2022 al Survivor România, Alex Delea este în continuare cu sufletul alături de concurenții care participă în show-ul de la PRO TV.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Ego, fostul concurent de la Survivor România 2022 a afirmat că participarea în emisiune este mai grea decât cred oamenii de acasă, iar timpul trece altfel când te afli în jungla din Republica Dominicană.

Chiar dacă nu a fost niciodată în Exil, câștigătorul Survivor România 2022 a afirmat că știe cât de greu este să te descurci dacă ajungi acolo.

„Oarecum vreau să fiu acolo. Când am văzut primul episod, mi s-a făcut pielea de găină. Nu mai puteam, mă așteptam să mă întrebe și pe mine domnul Dan ceva. Nu pot să explic senzația! Așteptam să mă văd, să fiu și în rând acolo. Eu nu prea am făcut multe la «Survivor», nu prea am fost votat, nu prea m-am accidentat, nimic rău nu mi s-a întâmplat. Am avut un noroc extraordinar de mare și sper să-mi rămână norocul ăsta toată viața. Cât despre Exil, este grav rău de tot acolo. Cei de acasă, care nu știu ce se întâmplă acolo, nu își pot imagina cât de greu este să stai degeaba și să nu mănânci. E foarte greu, e oribil! Ți-o ia capul razna, pentru că nu faci absolut nimic. Pe lângă asta, îți mai este și frig, cald, plouă”, a spus Alex Delea pentru sursa citată.