Ajunsă la aproape 26, vârstă pe care o va împlini în luna august, Theo Rose se pregătește să devină mămică pentru prima dată.

Frumoasa vedetă este însărcinată în opt luni și așteaptă cu nerăbdare să nască, însă unele vise pe care le are de ceva vreme nu îi mai dau pace.

După cum a dezvăluit chiar ea pe rețelele de socializare, Theo Rose are coșmaruri și a învățat o rugăciune pentru a-i alunga gândurile rele.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă. Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa. «O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin»! E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găină, că te tai”, a spus Theo Rose pe Instagram.