Considerată una dintre cele mai influente persoane din mediul online în România, Dana Budeanu nu se dă în lături de la a spune fix ce gândește. De fiecare dată!

Ajunsă la 44 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în vara acestui an, despre Dana Budeanu se spune că s-ar iubi în prezen cu Andrei Hrebenciuc, care este cu cinci ani mai tânăr decât ea.

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Dana Budeanu a vorbit despre gesturile pe care le fac oamenii din iubire. Și, întrebată de Damian Drăghici despre cel mai nebunesc gest pe care l-a făcut din dragoste, Dana Budeanu a avut un răspuns neașteptat.

Iată mai jos ce i-a zis Dana Budeanu lui Damian Drăghici:

„Stai să mă gândesc... Vezi cât de multe am făcut? Am făcut foarte multe. Cel mai nebunesc... Am așteptat. Mult! În momentul în care aștepți... Am o vorbă, așa... Că nimeni nu așteaptă să fie iubit. Ești sau nu ești iubit. Nu este vorba despre această așteptare, dar cred eu că una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac este să treacă pe lângă sufletul pereche și clipa în care simt 100% că acolo este. De frică, bineînțeles. Și să nu aștepte. Cred că asta este greșala pe care o facem față de timp, crezând că-l avem pe tot. Și, de fapt, timpul este ceea ce nu avem. E limitat. Doar timpul este limitat. Noi nu suntem limitați. Și cred că mai este o diferență între femei și bărbați din acest punct de vedere, al așteptării. Bărbații nu trebuie să aștepte, doar femeile așteaptă. Bărbatul apucă, nu așteaptă. Femeia stă, așteaptă. Te așteaptă. Bărbatul apucă”

foto: Instagram