Poreclit „Wali”, cel mai periculos lunetist din lume, al cărui nume real nu a fost dat niciodată publicității, s-a alăturat trupelor din Ucraina care luptă împotriva invaziei rusești.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Marca, lunetistul canadian a ajuns în Ucraina pe 9 martie 2022 și este pregătit să ucidă cât mai mulți ruși. „Trebuie să ajut, pentru că oamenii de aici sunt bombardaţi doar pentru că vor să fie europeni şi nu ruşi”, ar fi spus militarul.

Până acum, despre „Wali” se știe că deține recordul printre lunetiști când vorbim despre distanța de la care poate ucide un om: 3.540 de metri, adică peste 3,5 kilometri! Și, mai mult decât atât, dacă un lunetist normal poate ucide aproximativ 5 oameni în 24 de ore, „Wali” este un adevărat fenomen, fiind capabil să aibă la activ peste 40 de crime într-o singură zi. Parte a Regimentului Royal Canadian 22, „Wali” a ucis oameni și în războaiele din Afrganistan, Siria şi Irak.

Renumitul lunetist a apărut de mai multe ori și la televizor, afirmând că este căsătorit și are un băiețel. Însă nimeni nu știe care este numele real al militarului.