Chris Noth, celebru pentru rolul Mr. Big din franciza „Sex and the City” a fost acuzat de agresiune sexuală de către două femei.

Actorul, în vârstă de 67 de ani, neagă vehement acuzațiile. Una dintre acuzațiile împotriva lui este de viol și s-a întâmplat în urmă cu un deceniu. Cele două femei nu se cunosc între ele și au abordat separat, la câteva luni distanță publicația The Hollywood Reporter, unde au detaliat incidentele. Presupusele victime, de 40 de ani, respectiv 31, pretind că ar fi fost agresate sexual de către actor, iar recentele reclame ale serialului ”Sex And The City And Just Like That”  (HBO) le-au stârnit amintiri extrem de dureroase. Potrivit declarațiilor, unul dintre incidente a avut loc în Los Angeles în 2004, iar celălalt în New York în 2015. 

Chris Noth neagă

Acuzațiile împotriva mea făcute de persoane pe care le-am întâlnit cu ani, chiar decenii în urmă sunt categoric false. Aceste povești ar fi putut fi de acum 30 de ani sau de acum 30 de zile - NU înseamnă întotdeauna NU - aceasta este o linie peste care nu am trecut niciodată. Întâlnirile au fost consensuale. Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu asta: nu le-am agresat pe aceste femei", a declarat Chris Noth pentru The Hollywood Reporter.

În viața reală, iubitul protagonistei Carrie Bradshaw este căsătorit cu fosta Miss America Tara Wilson, 39 de ani, din aprilie 2012. Cei doi au împreună doi băieți: Orion Christopher și Keats.

Sex and the city i-a adus faima

Noth a devenit celebru la nivel mondial datorită rolului interpretat în serialul ”Sex and the city” (”Totul despre sex”). Chris a reluat rolul John James Preston ( Mr. Big) în continuarea noii producții din franciza „Sex and the City”. Noth a apărut în faimosul serial „Sex And The City” chiar din primul episod. Producția a avut la bază cartea lui Candace Bushnell cu același nume, lansată în 1997. Chris a rămas alături de actrițele din distribuție pe parcursul celor șase sezoane. De asemenea, a jucat și în cele două filme din franciză. 

Foto Instagram