Sâmbătă, pe 9 iulie 2022, fundația „Accept” a organizat pe Calea Victoriei un eveniment de susținere pentru comunitatea LGBTQ, la care au luat parte peste 17.000 de persoane, potrivit datelor oficiale.

La 24 de ore distanță, Gigi Becali a organizat, tot pe Calea Victoriei, un protest împotriva comunității LGBTQ, la care au participat puțin peste 100 de persoane, printe care se regăseazu inclusiv preoți și măicuțe. Mai mult decât atât, patronul de la FCSB a stropit cu agheasmă, a cântat și a spus rugăciuni.

Ce a atras însă atenția cel mai mult a fost faptul că, imediat după protest, Gigi Becali nu și-a așteptat șoferul și nici nu s-a dus el să-și ia mașina, ci a ieșit să facă autostopul pe stradă. Iar în calea lui a ieșit Ali Mahmood, un tânăr producător muzical și cântăreț de hip-hop, după cum notează Gazeta Sporturilor.

„Nu știam ce se întâmplă. Mă plimbam, voiam să merg spre casă. Și-l văd pe nea Gigi «Hei, hei, vino! Du-mă la palat». Eu eram cu geamul deschis și am strigat «Nea Gigi». Am râs cu dânsul, am vorbit despre Steaua și religie. E idolul meu. Îl respect și îl admir pentru ce a făcut. Are o energie pozitivă și m-am simțit foarte bine. Eu sunt fan Steaua, dar nu mai urmăresc acum fotbal ca înainte”, a spus tânărul care l-a luat pe Gigi Becali de pe Calea Victoriei și l-a dus la palatul din Aleea Alexandru, pe care latifundiarul îl deține.