Ajuns la aproape 57 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna decembrie, Cătălin Botezatu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România.

Mediatizat foarte mult, aproape că nu există zi în care celebrul designer să nu apară în paginile presei.

Recent, presa tabloidă a amintit că Bote a iubit foarte mult o vedetă, iar aceasta i-ar fi putut deveni soție. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat din varii motive. Iar cea despre care vorbim este nimeni alta decât Tania Budi.

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: «Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi»! De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama!

Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o, arăta ca un înger! Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate”, a spus Cătălin Botezatu.

Tania Budi a reacționat la aceste vorbe și a spus că se simte măgulită.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el, nu cred că se pot descrie în cuvinte.

Este bărbatul perfect, dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru. Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb”, a afirmat Tania Budi.