După ce a renunțat la fotbal, Ciprian Marica s-a lansat în afaceri. Fostul vârf de atac al Naţionalei României a investit 500.000 de euro într-o plajă din Mamaia, însă zona este pustie în plin sezon estival.

Ciprian Marica, aflat pe litoralul românesc, în Mamaia, acolo unde deține plaja Caelia, este dezamăgit și se teme de faliment din lipsă de clienți.

A investit o avere pe litoral

În plin sezon, plaja, în care fostul fotbalist a investit jumătate de milion de euro, este pustie. Marica deține o terasă chiar pe plaja respectivă, dar localul este la o distanță considerabilă de malul mării. 

Pe de altă parte, prețurile practicate la terasa lui Ciprian Marica sunt destul de piperate, spre exemplu închirierea unui șezlong, în weekend, ajunge și la 80 de lei, iar o șampanie sare la 800 lei. 

Marica dă vina pe autorități

Ciprian Marica a tras un semnal de alarmă și a făcut apel la autoritățile din Constanţa să găsească soluții, într-o postare video pe rețelele de socializare.

„Toată lumea își face nevoile în mare pentru că nu poți să mai ajungi!”

"Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție.

Imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă. Face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare, pentru că nu poți să mai ajungi.

Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.

Foto Facebook