Invitat recent în podcastul lui Nasrin Ameri, postat pe YouTube pe 17 mai, Ciprian Marica a făcut unele dezvăluiri de-a dreptul incredibile.

Fostul atacant al naționalei României de fotbal a afirmat că se gândește să plece din România, spre binele copiilor lui, care ar avea de suferit dacă ar rămâne în țară.

„Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România. N-am timp de regrete, sunt mulțumit cu ceea ce am realizat. Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară. M-a ambiționat să fac carieră, să demonstrez cu living-room și bar în casă! Voiam să demonstrez că nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine. Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România. Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere”, a spus Ciprian Marica în podcastul „Ameritat cu Nasrin”.