După un divorț care a durat ani de zile, Claudia Pătrașcanu și Gabriel Bădălău s-au despărțit și legal, în urmă cu doar câteva luni.

Chiar dacă separarea lor a fost una cu scandal și toată țara a aflat aspecte mai puțin plăcute din mariajul celor doi, iată că acum Claudia Pătrașcanu vine și afirmă că ea nu ar fi vrut să facă mare tămbălău. Însă în anturajul fostului ei soț au apărut personaje care au făcut ca situația să escaladeze.

Într-o emisiune online, cântăreața a afirmat că familia lui Gabi Bădălău a acceptat-o în viața lui, însă niciodată mama și tatăl partenerului ei nu au plăcut-o. Mai mult decât atât, Claudia Pătrașcanu afirmă că lucrurile s-au schimbat radical în relația ei în momentul în care părinții au început să îi dea foarte mulți bani lui Gabi Bădălău.

„Avea atât de mulți bani... Banii îți iau mințile! Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Atunci, eu, ca și femeie, aveam nevoie de el. Nu m-am căsătorit să trăiesc singură cu copiii. Era de negăsit. De când s-a născut al doilea copil, s-a schimbat. Pleca de la 11.00-12.00 ziua și mai venea a doua zi la 05.00-06.00 dimineața. Un an de zile așa s-a întâmplat. Mi s-a interzis să mai cânt. Pentru că femeile în familia respectivă nu muncesc. Am reluat activitatea în momentul în care el nu mai acorda importanță familiei. Am renunțat la foarte multe lucruri pentru iubirea pe care i-am purtat-o. De multe ori îl puneam pe el pe primul loc”, a spus Claudia Pătrașcanu.