Probabil cele mai mediatizate două vedete din România în ultimele luni au fost Codin Maticiuc, datorită cărții despre viața lui Nuțu Cămătaru, și Anamaria Prodan, din cauza divorțului de soțul ei.

Cei doi și-au unit forțele de două ori în ultima lună, Anamaria Prodan fiind invitată în podcastul „La Mijloc”, al lui Codin Maticiuc.

Primul video a reușit să adune aproximativ 1,2 milioane de vizualizări și a avut puțin peste o oră și jumătate, în timp ce al doilea a avut mai mult de două ore și a adunat 1 milion de vizualizări.

După ce a realizat podcastul cu Anamaria Prodan, Codin Maticiuc a fost luat la întrebări de Selly, căruia i-a dezvăluit câți bani a câștigat din YouTube recent.

„Tu, Codin, faci conținut în formă long. Faci aceste podcasturi, care au peste o oră, dar la care se uită și oameni mai mari, mai în vârstă. După casa asta așa, aș putea să zic că ești cel mai bine plătit youtuber din România. În ultimele 28 de zile ai avut 2,4 milioane de vizualizări. 5.067 de euro ai generat în ultimele 28 de zile, cu un număr foarte mic de vizualizări. Sunt foarte curios cât ai avut doar pe episodul cu Anamaria Prodan. Peste un milion de vizualizări pe o oră și jumătate de conținut. Să vedem câți bani a generat: 2.385 de euro milionul ăsta de vizualizări. Cei care te urmăresc au foarte mulți YouTube Premium”, a spus Selly.

„Banii trag la mine. Banul la ban trage, frățiorule. RPM-ul la mine este 2,28 euro, iar la Selly este 0,4 euro. Se cunoaște valoarea! Că și RPM-ul știe valoarea. Atenție! Am fost în trending, numărul 1”, a fost replica lui Codin Maticiuc.