Codin Maticiuc are vorbele la el și a reușit să-și emoționeze iubita până la lacrimi. Maticiuc i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă mamei fetiței sale, Ana Pandeli, cu ocazia zilei de naștere. Anul acesta cei doi nu sărbătoresc împreună această zi specială și asta pentru că actorul a fost nevoit să plece în America.

Pentru a se revanșa, omul de afaceri a postat pe rețelele de socializare un mesaj de dragoste și câteva fotografii cu partenera sa.

Ana Pandeli și Codin Maticiuc trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au împreună o fetiță pe nume Smaranda, iar în curând urmează să devină părinți pentru a doua oară. Ei așteaptă un băiețel. Iubita lui Codin Maticiuc mai are un băiat dintr-o relație anterioară.

Dacă la începutul relației cei doi îndrăgostiți erau destul de rezervați, acum ei se afișează din ce în ce mai des și își fac publică iubirea.

"Fără de sfârșit.

În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: "cum a cucerit-o Codin pe Ana". Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic.

Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu. I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar capcaunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de cacat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anapandeli (@pandeliana)

I-aș spune povestea povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu dar iremediabil. I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmy's la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum au fost în Jacksonville după Kid Rock.

I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anapandeli (@pandeliana)

La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri!", a scris Maticiuc pe rețelele de socializare.

Iubita lui a reacționat imediat la postare:"După ce ca a trebuit sa pleci de ziua mea, pentru prima data in ultimii 10 ani, ma mai faci si sa plang un ocean. Era suficient acest Altlantic ce se opune.", a scris Ana Pandeli pe Instagram.

Foto Instagram