Ajuns la 48 de ani, Adrian Ilie, fost fotbalist al Generației de Aur a României, nu mai este la fel de mediatizat ca pe vremea când încă făcea sport, însă numele lui este acum din nou în centrul atenției.

Cel care l-a făcut din nou celebru pe Adrian Ilie este nimeni altul decât Codin Maticiuc, vedetă care a afirmat recent că a rămas șocată de fostul fotbalist.

Din câte se pare și după cum povestește actorul din „Clanul”, Adrian Ilie este foarte bun la pronosticuri când vine vorba despre meciurile de fotbal.

@codin_maticiuc

 

♬ original sound - Codin Maticiuc

„Haideți să vă povestesc ceva ce mi se întâmplă de ceva vreme. Merg la o cârciumă la mine în cartier și suntem câțiva clienți de-ai casei, ne vedem acolo aproape în fiecare seară. Eu, cu gașca mea, avem o masă. Și mai e Adrian Ilie, faimosul jucător al naționalei. Care vine și el, are și el o masă. Avem televizor, ne uităm la meciuri, fumăm narghilea, mâncăm. Omul ăsta întotdeauna spune cine câștigă și care e scorul! La perfecțiune! S-a întâmplat o dată, s-a întâmplat de două ori, am zis că e normal, mai știe omul, a jucat fotbal, le mai nimerește. Dar la Villarreal - Real Madrid s-a întâmplat ceva incredibil. La 2-0 pentru Villarreal, el zice că bate Real, a și pus la pariuri pe Real. «Bă, Adi, te rog eu mult de tot, e 2-0 pentru Villarreal, joacă ăștia bine, e călărită Realul». «Nu, nu, câștigă Real Madrid», zice el. Băi, zici că omul e venit din viitor și s-a întors în trecut să ne spună ce s-a întâmplat. Am văzut că n-are conturi de socializare. Cred că îl plătesc casele de pariuri să n-aibă conturi de socializare și să nu posteze. Omul ăsta e de plătit, jur, ca să nu posteze! Dacă ar posta, ar reuși să bage în faliment casele de pariuri”, a spus Codin Maticiuc pe TikTok.