În urmă cu mai mulți ani, presa din întreaga țară a scris că Alex Velea și Connect-R, care erau foarte buni prieteni, s-au certat și nu mai vorbesc unul cu altul.

Zvonurile au fost confirmate de către cei doi artiști, însă nimeni nu a oferit detalii suplimentare și nu s-a știut exact de la ce au pornit neînțelegerile între ei. Toată lumea făcea legătura cu melodia „Dacă dragostea dispare”, care ar fi stat la baza certurilor, însă un motiv clar nu a fost rostit în spațiul public.

Invitat într-o emisiune mondenă, Connect-R a făcut însă lumină în acest caz, a dezvăluit de ce au existat neînțelegeri și chiar a afirmat că nu crede că poate să mai fie vreodată prieten cu Alex Velea.

„Nu, nu avea cu ce să mă fure Alex Velea. Nu are nici cea mai mică legătură. Că eu am avut o frustrare pentru faptul că lumea asocia piesa numai cu Alex Velea atunci, piesa «Dacă dragostea dispare», da, asta este super real. Așa e, eram frustrat pe treaba asta. Chiar îmi spunea un prieten: «Băi, eu nu știu dacă mai putea să cânte cineva după voi». Apăream noi doi pe scenă, se cam închidea la pâine, așa era atunci. E un monstru de talent Alex Velea și cred că știți și voi asta, știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că, la momentul ăla, viziunile noastre asupra carierelor noastre erau ușor diferite. Cert e că, în momentul ăsta, ne despart atât de multe lucruri, încât nu cred că mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni atât asupra meseriei pe care o avem, cât și asupra vieții în general, principiilor. Cred că suntem total diferiți”, a spus Connect-R.