În ultimii ani, filmele românești au revenit în cinematografe, iar tot mai multe persoane au mers să le vadă. Unele producții, precum „Miami Bici”, „Teambuilding” sau „Romina, VTM!” chiar au reușit să spargă tiparele și să bată mai multe recorduri.

Prezent la lansarea unui film, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a afirmat că se bucură că filmele românești au din nou succes, însă atunci când a fost întrebat ce părere are despre „Romina, VTM!”, artistul a avut o reacție incredibilă.

„Adevărul e că nu am mai ieșit de mult la un film. E bine că ies filme românești și că lumea merge să se uite la ele. Nu am văzut nici «Teambuilding», nici «Ramon», dar bănuiesc că sunt niște filme ok. Despre «Romina, VTM!» acum vă aud! Dacă-mi spuneți că joacă maneliști în film sau Nicole Cherry, ce pot să mai zic eu? Nu aș merge în viața mea să văd așa ceva! Păi, ăla e film, cu maneliști? Poate să fie succes de box-office, dar e clar că e o tâmpenie, o porcărie! Mai mult nu mai am ce zice! Nu mă întrebați de așa ceva”, a spus Cornel Ilie pentru Click.