În apropierea Sărbătorilor, coșurile cadou sunt la mare căutare. Există o gamă variată, cu o selecție de produse: de la alcool, la dulciuri, fructe de sezon, ciocolată, cafea și alte delicatese. Coșurile de Crăciun sunt oferite de obicei angajaților sau clienților.

În Spania sunt populare și tombolele cu premii, dar și biletele la loteria de Crăciun!

Doi traficanți de droguri din Murcia, Spania, s-au gândit să le combine pe cele două într-o super tombolă cu premii mai speciale: coșuri NARCO. Și cum reclama e sufletul comerțului, au pus pe pereți și afișe în care anunțau evenimentul.

Au atras mulți clienți, dar și poliția!

Cei doi traficanți au fost arestați după ce au organizat, de Crăciun, pentru clienții lor fideli, o tombolă cu coșuri care conțin cocaină, hașiș, whisky și șuncă.

În timpul unui raid asupra acestora, poliția a dat peste un afiș care anunța o tombolă care permite câștigarea unui premiu special: un ”coș narco”.

„Coșul conținea: cocaină, hașiș, tutun, bani și chiar opt kilograme de șuncă”, a spus poliția, potrivit The Guardian.

Tombola avea două extrageri, iar câștigătorii urmau să fie anunțați în ziua de Crăciun și de Bobotează, pe 6 ianuarie. Numele participanților, care au cumpărat bilete de 5 și respectiv 10 euro, au fost scrise pe o foaie de hârtie pe perete. Astfel, organelor competente le-a fost foarte ușor să-i identifice pe cei care s-au inscris la tombolă drogurilor.

În timpul acestei operațiuni, poliția a capturat 165 de plante de marijuana, precum și cocaină și hașiș.

Foto Shutterstock.com