Deja este bine știut faptul că în țara noastră pe YouTube în trending intră foarte multe manele, care ocupă chiar primele locuri în top.

Maneliștii s-au obișnuit și ei să fie foarte ascultați, iar Costel Biju a avut o ieșire incredibilă pe rețelele de socializare, după ce o melodie nu a făcut atâtea vizualizări pe cât spera.

Cunoscutul interpret de manele nu se referea la o melodie cântată de el, ci la una interpretată de Florin Salam și Săndel Piticu, postând pe instastory că nu înțelege ce gusturi au românii când vine vorba despre muzică.

„Oricum s-a distrus muzica la noi în România... ascultătorii de muzică din România au deficiență mentală! Dar promit că o să fac tot posibilul să schimbăm ceva în privința asta... Eu nu mă plâng de statutul pe care îl am, știți că am numai hit-uri la orice pas, dar mai apare câte o melodie cântată de soliști puternici, cum ar fi piesa asta minunată cântată de șeful României (Florin Salam) împreună cu Săndel Piticu și nu își are valoarea și viziualizările pe care le merită! S-a schimbat lumea în rău”, a scris Costel Biju pe Instagram, la story.