În anul 2007, Hristu Chiacu ajungea la Dinamo București, acolo unde unul dintre investitori era Cristi Borcea.

Fotbalistul nu s-a adaptat la Dinamo, unde a jucat doar în 10 meciuri, și a fost împrumutat la mai multe echipe, printre care Otopeni, Timișoara și Mioveni. Mai mult decât atât, pe când evolua petru Otopeni, Hristu Chiacu a dat două goluri împotriva lui Dinamo și a gesticulat ostentativ către tribuna oficială, acolo unde se afla Cristi Borcea. Iar la acea vreme s-a speculat că fotbalistul a avut acea ieșire deoarece acționarul a încercat să-i fure iubita.

Invitat recent la GSP Live, Hristu Chiacu și-a amintit de acea perioadă și a recunoscut că iubita lui de la acea vreme a fost curtată de Cristi Borcea: „E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da... Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva. Antipatie între noi? Nu, nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel”.

Fostul fotbalist de la Dinamo și-a amintit și că a fost numit bețiv de către Cristi Borcea, lucru despre care spune că nu poate fi confirmat.

„Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este curvar, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi”, a spus Hristu Chiacu.