Cristi Borcea a dezvăluit motivul care a dus la cele două divorțuri. În prezent, afaceristul este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Fostul patron al Dinamo a mai fost căsătorit de două ori. Prima sa soție a fost Mihaela Borcea, iar cea de-a doua Alina Vidican. Potrivit omului de afaceri, ambele divorțuri au avut același motiv.

A vorbit despre femeile din viața sa

Cristi Borcea, fost finanțator al lui Dinamo între 1995 și 2012, a fost întrebat dacă vreuna dintre femeile din viața lui i-a cerut să renunțe la fotbal. 

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soţia mea aşa ceva. Fotbalul e viaţa mea, a fosz înaintea soţiilor, familiilor, copiilor. Dinamo a fost înaintea tuturor (...) Pentru asta am ajuns şi la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor…tot Dinamo.

Eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal. (N.r. despre posibilitatea ca fiul să investească la Dinamo) Nu îl voi lăsa. Poate peste trei, patru ani îmi spune: ‘Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine…’ nu am ce să-i spun atunci„, a spus Cristi Borcea  pentru AntenaSport. 

În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite.

Afaceristul susține că în acest moment are 50 de persoane în întreținere. Patrick, Melissa și Angelo sunt copiii lui Borcea din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea. George Alexandru și Gloria sunt copiii lui Cristi Borcea și Alina Vidican. În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o altă fetiţă, Andreina Carolyn Christine, iar din căsnicia cu Valentina Pelinel au rezultat Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Cristi Borcea (53 de ani), fostul acționar de la Dinamo, a petrecut 5 ani și jumătate în închisoare, în urma celebrului ”dosar al transferurilor”.

Foto Facebook