De curând, tabloidele au scris că Mădălina, soția lui Cristian Daminuță, fost fotbalist trecut pe la Inter Milano și Dinamo București, și-a făcut cont pe OnlyFans.

Invitat în cadrul unei emisiuni online, sportivul a vorbit inclusiv despre partenera lui de viață, afirmând că nu are o problemă că ea este prezentă pe deja celebra platformă XXX și că toți banii pe care îi încasează sunt ca un bonus.

Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze mai deocheate decât cele pe OnlyFans. I-am zis «Dacă vrei să ai ceva beneficii, deschide măcar un cont pe OnlyFans. Tot aia e». Am ajuns la concluzia că sunt mai disponibil să-și facă un cont pe această platformă, decât să pună poze în sânii goi sau în fundul gol. Trăim într-o eră în care totul e digital. Cu un telefon, dacă îți merge mintea, nu ai cum să nu faci niște bani. Nu știu cât câștigă. Nu am deschis subiectul banilor. I-am zis că tot ce obține e un bonus pentru ea. Decât să își pună poze în fundul gol pe Facebook, mai bine pe OnlyFans. Măcar ai beneficii. Nu, eu nu mi-am făcut abonament la contul ei. Ar fi culmea să îi mai dau și eu bani”, a spus Cristian Daminuță la GSP Live.