Ziua de 18 aprilie este una neagră pentru Cristiano Ronaldo: fiul fotbalistului a murit la naștere, în timp ce sora geamănă a micuțului a supraviețuit.

Anunțul trist a fost făcut chiar de lusitan, prin intermediul rețelelor de socializare:

„Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a murit. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”

La doar o zi distanță, pe 19 aprilie 2022, Manchester United, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo, a jucat pe Anfield împotriva lui Liverpool. Și, chiar dacă lusitanul nu a făcut parte din lotul „diavolilor”, suporterii echipei antrenate de Jurgen Klopp au scandat numele lui Cristiano Ronaldo, au aplaudat în picioare și au cântat „You'll never walk alone”, în semn de susținere pentru fotbalist.

Iar acum Cristiano Ronaldo le-a mulțumit pe Instagram suporterilor lui Liverpool: „O lume... un sport... o familie globală.... Mulțumesc, Anfield! Eu si familia mea nu vom uita acest moment de respect și compasiune”.