În urmă cu aproximativ două săptămâni, Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a născut, însă atunci a avut loc și o tragedie. Fiind însărcinată cu gemeni, Georgina a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, în timp ce băiețelul a murit la naștere!

Întreaga planetă a fost alături de fotbalistul portughez, persoane atât din lumea sportului, cât și din alte domenii i-au transmis condoleanțe, iar în urmă cu aproximativ o săptămână Cristiano Ronaldo le-a arătat-o tuturor, pentru prima dată, pe micuța lui.

Imaginea, în care Cristiano Ronaldo apărea alături de Georgina Rodriguez și de toți copiii pe care îi are, a adunat peste 18,6 milioane de like-uri și aproximativ 200.000 de comentarii.

Acum, lusitanul și-a surprins din nou cei peste 436 de milioane de fani de pe Instagram și a postat o fotografie în care apare doar el alături de fetița lui abia născută.

Și de această dată, fotografia a stârni foarte multe reacții: peste 18,3 milioane de like-uri și aproximativ 185.000 de comentarii.