Manchester United a anunțat despărțirea de Cristiano Ronaldo. Cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea imediată a contractului care expira în vara lui 2023.

Contract reziliat de comun acord

"Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford", se arată într-un comunicat al clubului.

Cristiano Ronaldo l-a atacat pe Ten Hag 

Mișcarea vine după ce atacantul a făcut o serie de acuzații la adresa clubului într-un interviu cu două săptămâni în urmă.Printre acuzațiile aduse de Ronaldo se numără faptul că este forțat să plece de către club, că directorii executivi nu au avut empatie după ce fiul său nou-născut a murit în aprilie, că proprietarilor, familia Glazer, nu le pasă de club și că managerul, Erik ten Hag, nu îl respectă.

Portughezul a criticat antrenorul și conducerea și a spus că se simte „trădat”

În interviul acordat lui Piers Morgan, din care au fost publicate mai multe extrase, Ronaldo afirmă că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

„Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine(:..) Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat", a declarat Ronaldo într-un interviu acordat lui Piers Morgan, celebrul prezentator de televiziune britanic.

Foto Twitter