Cristina Șișcanu nu mai are deloc linişte după ce au început bombardamentele în Ucraina. Soţia lui Mădălin Ionescu a mărturisit că este foarte îngrijorată pentru rudele sale care locuiesc în Ucraina. 

Vedeta a mărturisit că se teme pentru viaţa verişoarelor sale şi este într-un stres continuu. Cristina este născută în Ungheni, Republica Moldova, dar are şi rude dincolo de graniţă în Ucraina pentru care este foarte îngrijorată, mai ales dacă lucrurile vor degenera. 

„Am fost în Ucraina când aveam 6,7 ani. Am fost la verișoarele mele. Fratele mamei e stabilit acolo. S-a căsătorit cu o ucraineancă, au întemeiat o familie și au două fete, care sunt verișoarele mele, care la rândul lor sunt au și ele familii, acum au copii..

Din fericire, ele sunt într-o zonă care nu este vizată de ruși, cel puțin atacurile nu s-au săvârșit acolo, ei locuiesc într-o localitate de lângă Jitomir, însă una dintre verișoare este stabilită la Kiev. Ce pot să spun? Sunt îngrijorată, evident. Dacă vor avea nevoie de ajutor, cu siguranță îl vor primi din partea mea. Așa cum s-a întâmplat și de-a lungul acestor ani. De fiecare dată am avut ce să le mai trimit, lucruri de aici, din România.

În primul rând, sper să fie în siguranță și apoi celelalte lucruri se vor rezolva. Da, am emoții pentru ele. Mă rog, în Republica Moldova, deocamdată, situația înțeleg că este ok, nu este vizată. Sper să rămână așa! Totuși, înțeleg că în Transnistria, lucrurile sunt la fel cum erau în urmă cu mulți ani în urmă, deși s-a spus că armata 14 s-a retras. Se pare că rușii au o influență foarte mare acolo, asupra teritoriului transnistrian, lucru pe care l-am bănuit și știut dintotdeauna cu toții.

De altfel, și ucrainenii au închis un punct de frontieră în această dimineață cu Transnistria, de frica rușilor, ca să nu lanseze un atac și de acolo. Dovadă este că în continuare dețin controlul în Transnistria și știți foarte bine că de-a lungul anilor s-a vehiculat ideea că în Transnistria ar exista o fabrică subterană de armament, deținută de ruși. Mă rog, dovezi nu au existat concrete, dar mereu au circulat aceste zvonuri, lucru care nu m-ar mira să fie așa”, a declarat pentru Click, Cristina Șișcanu.