O întâmplare de-a dreptul incredibilă a avut loc în prima ligă de fotbal din Argentia, după ce un suporter i-a cerut lui Gabriel Milito, antrenorul celor de la Argentinos Juniors, să facă o schimbare.

Potrivit presei de specialitate, dar și a imaginilor video care s-au viralizat pe internet, Gabriel Milito a ținut cont de cerința fanului, însă abia după ce a avut un dialog cu el.

Din câte se pare, fanul înfocat, care se afla în spatele băncii de rezerve, a spus că vrea în teren un mijloc defensiv, iar antrenorul lui Argentinos Juniors s-a întors la el și l-a întrebat pe cine. Însă fanul nu i-a dat un nume.

După câteva minute, Gabriel Milito s-a conformat, a introdus un mijlocaș la închidere, iar până la finalul meciului echipa lui a marcat două goluri.

La conferința de presă de la finalul meciului, antrenorul lui Argentinos Juniors a explicat ce s-a întâmplat: „Trăim în democrație. Mi-a cerut să introduc un mijlocaș defensiv. I-am spus că gândurile noastre coincid. Problema era pe cine să introduc. Îmi place, așa ne simțim toți implicați în proiect, suntem protagoniști! Nu mi-a dat un nume, voia doar un mijlocaș. După schimbări nu m-a mai deranjat. Înseamnă că a fost mulțumit”.