Foarte mulți dintre voi au înțeles acest aspecte și tocmai de aceea trebuie să discutăm și despre faptul că niciodată nu te vei putea bucura de ceva 100%. Trebuie să existe și bonusuri care nu sunt tocmai cele mai avantajoase.

Condiții mari de rulaj

Probabil ai înțeles deja că astăzi discutăm despre care sunt bonusurile care nu ar trebui să te facă fericit instantaneu pentru că nu sunt chiar atât de favorabile. Este adevărat că un bonus fara depunere nu are cum să îți facă rău, dar unele dintre ele chiar au șanse mari să te facă să pierzi bani din buzunarul propriu. Un bonus care la început ți-a oferit bani gratis, poate să te forțeze să pariezi bani din propria balanță și nu vrei acest lucru. Primul astfel de criteriu despre un bonus care ar trebui să îți dea de gândit este cel care are condiții de rulaj foarte mari. 

Dacă primești un bonus fără depunere de câteva sute de lei sau primești câteva sute de rotiri și te vei bucura că poți sp te joci foarte mult pe gratis. După ce vei realiza câștiguri destul de mari, vine timpul în care îți dorești să și retragi acele câștiguri. Iar condițiile de rulaj îți vor spune că tot câștigul trebuie rulat de 40x. Dacă tu ai câștigat 15.000 RON din 500 de rotiri, cum vei putea oare să rulezi 15.000 RON de 40 de ori? Un astfel de bonus nu te va face foarte fericit și trebuie să fii foarte atent la semnele pe care ți le oferă. Citește regulamentul.

 Termeni și condiții incorecte

Un mod foarte bun prin care vei putea să recunoști un bonus de calitate este să citești secțiunea de termeni și condiții. Acolo sunt trecute toate detaliile și aspectele importante despre orice bonus. Cum este organizat, de către cine, care sunt criteriile de participare, perioada de valabilitate, jocurile eligibile, jucătorii eligibili, termenii limită și multe alte detalii. Așadar, primul criteriu este să ai cât mai multe informații despre bonusul pe care urmează să îl revendici. Dacă termenii și condițiile par a fi scrise în grabă și nu sunt coerente, este foarte posibil să ai în față un bonus periculos.

Termenii și condițiile unui bonus trebuie să fie munca a zeci de ore de documentare și organizare. Echipa cazinoului trebuie să ofere până și cele mai mici detalii despre bonus în acea secțiune. Dacă în termeni și condiții scrie că bonusul este disponibil și pentru jucătorii deja înregistrați, dar în realitate acest lucru nu este adevărat, ar trebui să ocolești acel bonus.

Restricții de Joc

Bonusurile care sunt cu adevărat benefice pentru stilul tău de joc, dar și pentru evoluția câștigurilor tale sunt cele care îți oferă o sumă de bani gratis, câteva rotiri gratuite, câteva bonusuri de care să te bucuri și șansa de a te putea experimenta un mod nou de joc. Restricțiile unui bonus sunt modalitatea prin care cazinourile încearcă să reducă foarte mult șansele ca ele să iasă în pierdere. Dar nu ar trebui niciodată să accepți un bonus dacă acesta are foarte multe astfel de restricții. Încearcă să te limitezi foarte mult din acest punct de vedere. Restricțiile impuse de un bonus nu ar trebui niciodată să fie foarte multe. 

Dacă îți sunt impuse limite de câștig, limite de retragere, termene limită foarte scurte, sume de profit limitate și mai poți să te joci doar la un singur slot, acela este un bonus care nu numai că te va face să te simți extrem de limitat, dar nu îți va putea niciodată oferi o experiență de joc pe măsură. Deci din momentul în care ai aflat aceste lucruri, cel mai inteligent lucru de făcut este să ignori bonusul și să nu îți pierzi timpul.

 Plăți lente

Un lucru pe care nu îl apreciem deloc despre cazinourile online este viteza cu care sunt procesate plățile. Unele cazinouri nu depun aproape deloc eforturi în a accelera acest proces. Fie ești nevoit să aștepta zile întregi până ce o plată a fost procesată, fie trebuie să faci tot posibilul pentru a contacta echipa cazinoului pentru a putea confirma tranzacția. Indiferent de metodă, dacă procesarea unei plăți durează mai mult de 24 de ore, jucătorul începe să se simtă puțin presat. 

Cu cât suma câștigată este mai mare, cu atât presiunea este mai mare. Dacă ai câștigat 20.000 RON la sloturi și deja au trecut 4 zile de când ai încercat să retragi banii, acest lucru te va face să te simți în nesiguranță, ceea ce nu vrei atunci când banii sunt destul de importanți pentru tine.

Concluzie

Așadar, ai patru sfaturi foarte importante și 4 metode eficiente prin care îți poți da seama care bonusuri din cazino nu sunt chiar cele mai potrivite pentru tine și nici nu merită atenția ta. Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016