În vara anului 2019, Dan Alexa semna cu Astra Giurgiu, iar după meciul disputat pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoșani, antrenorul a fost întâmpinat în parcare de Anamaria Prodan, impresara lui, care i-a dat o palmă peste față.

Toată presa a relatat despre acel moment, iar multe voci au afirmat că gestul a fost unul de gelozie, deoarece Dan Alexa era așteptat în parcare de o altă femeie. Chiar dacă nici Alexa, nici Anamaria Prodan nu au confirmat niciodată că ar fi avut o relație, mai multe voci din fotbal, printre care și Gigi Becali, au afirmat că între cei doi a fost o poveste de iubire.

Recent, invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune online de pe site-ul Gazeta Sporturilor, Dan Alexa a fost întrebat direct de Ovidiu Ioanițoaia: „A fost iubire între tine și Anamaria Prodan?”. Iar antrenorul a vorbit deschis despre moment, dar și despre divoțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Nu! Ce întrebare e asta? A fost foarte mult respect și ea m-a ajutat foarte mult. Mai ales la Călărași, unde a adus mulți jucători, a adus și bani. Apoi m-a dus la Astra. Ea e genul de impresar care se implică total. Este și acum impresarul meu, dar am cam rupt legăturile. Ea are problemele pe care le are, eu îmi văd de treabă în Liga 3. E cam greu să mă ajute cu ceva. Jucătorii de la echipă eu i-am adus. Nu sunt nici de partea ei, nici a lui Reghecampf, divorțul e problema lor. Au probleme, ei știu cel mai bine ce e acolo. Îmi pare rău că au ieșit lucruri foarte urâte în presă. Dar, ca părere personală, ar trebui să își spele lucrurile în familie”, a spus Dan Alexa.