La începutul lunii iunie, Dani Mocanu anunța că și-a făcut cont pe platforma pentru adulți OnlyFans, acolo unde afirma că va face postări cum nu au mai fost văzute până acum.

„Mamă, dacă vezi anunțul acesta, te rog eu frumos, aruncă telefonul! Nu intra! Mi-am făcut OnlyFans. Astea sunt timpurile și până la urmă, așa mă simt eu bine”, spunea la acea vreme Dani Mocanu.

@valy_pubg6 dani mocanu cont only fans????????#fyp #viralvideo #foryoupage #danimocanu10 ♬ sunet original - Vali Banu477

Din câte se pare, manelistul nu glumea, deoarece acum a apărut pe Telegram un filmuleț în care el este alături de iubita lui în baie, ambii fiind dezbrăcați complet. Clipul video, care durează câteva secunde, este de-a dreptul scârbos, după cum notează cei de la Cancan și nu face deloc cinste unei vedete, după cum se consideră Dani Mocanu.

Potrivit sursei citate, tânăra din imaginile care au devenit virale în mediul online este o dansatoare bine cunoscută în lumea maneliștilor, care a apărut alături de Dani Mocanu și în videoclipul „Doamna și Vagabondu'”.