Aflat în arest la domiciliu şi trimis în judecată de tentativă de omor, Dani Mocanu încearcă să-și distreze fanii. Manelistul a declarat recent că va organiza la el în curte un concert cu porţile deschise.

@mizemariegt

 

♬ sunet original - ????

„Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a spus Dani Mocanu pe rețelele de socializare..

Trimis în judecată pentru tentativă de omor

Cântărețul Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor împreună cu fratele său și alți doi bărbați. Totul după ce, în urmă cu trei luni au fost filmați în timp ce băteau doi bărbați într-o benzinărie din Pitești. Dani Mocanu se află acum în arest la domiciliu, în acest caz. Bărbatul se afla în supravegherea instanței, după ce fusese condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare în alt dosar. În scandal a fost implicat și fratele său, care este arestat preventiv.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum Dani Mocanu îl ține pe un bărbat, în timp ce fratele său îl lovește cu o bară metalică. În urma altercației una dintre victime a avut nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale, în timp ce cealaltă victimă a necesitat șase zile de îngrijiri medicale. 

Foto Facebook