În ultimele zile ale lunii august, Daniela Crudu a anunțat că și-a făcut cont pe OnlyFans, postând totodată pe Instagram și link-ul către celebra platformă interzisă minorilor.

„Hey, sunt Daniela.
- Conținut privat
- Discuții în privat
- Poze și videoclipuri personalizate
- Postări zilnice
- Și multe altele
Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”
- a scris bruneta pe OnlyFans, acolo unde a notat și că un abonament lunar costă 20 de dolari.

Într-un interviu acordat recent celor de la Cancan, Daniela Crudu a vorbit despre contul ei de OnlyFans, dezvăluind totodată și cum a reacționat tatăl ei când a aflat că a intrat în industria XXX.

„Semnăn cu tata. E așa fericit de când fac OnlyFans! Vreau să zic că în fiecare zi mă sună cu video call să mă întrebe ce am mai postat. El, care înainte nici nu mă suna. Rar... Îi place maxim, îi place și de mine și de sora mea mult de tot. Și ne susține. Și mama la fel. Au zis că, până acum, dădeam pozele pe gratis tuturor și câte am făcut pe la televizor de-astea și pe reviste pe 3 lei... Acum măcar vin roadele. Am cheltuit foarte mulți bani pe distracții, îți dai seama... Că eu sunt mână largă și nu mă uit la bani și, dacă vreau să mă distrez, mă distrez. Și nu am niciun ban strâns până acum, dar cu OnlyFans... Acum sper să strâng”, a spus Daniela Crudu.