Daniela Györfi a dezvăluit că a primit o moștenire consistentă, la 9 ani de la moartea mamei sale, Anica Diță. 

Mama Danielei Györfi s-a stins din viață în 2013, răpusă de mai multe boli, printre care s-au numărat cancerul pulmonar și diabetul.

O moștenire de peste 100.000 de euro

Este vorba despre banii de pe un teren care le-a aparținut bunicilor mamei ei. Suma nu este deloc de neglijat: peste 100.000 de euro. Artista a mărturisit că terenul a fost primit la rândul său de la bunicii din partea mamei, iar în perioada comunismului, familia Danielei Gyorfi a pierdut dreptul de proprietate asupra terenului.

Interpreta a adăugat că ar fi trebuit să ia o sumă mai mare, pentru că acolo se afla și o casă, dar, per total, este mai mult decât mulțumită de rezultat.

„Este vorba despre un teren care a aparţinut bunicilor mamei mele, şi mama mea a depus acte şi tot ce a trebuit ca să primească despăgubire, pentru că pe terenul acela s-a construit. Când a murit mama nici nu ştiam, nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate actele şi am mers la o firmă de avocatură care se ocupă de retrocedări. După vreo 5 ani, în sfârşit s-a pronunţat şi asupra banilor şi tot, şi urmează să primesc banii.

Ei se iau după nişte criterii şi mi-au calculat o sumă și mi-au spus avocaţii că nu e corect. Au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea şi o casă, dar una peste alta mulţumesc lui Dumnezeu că am putut să iau şi atât şi e ok. Orice ban pe care îl primeşti, chiar dacă e meritul tău e binevenit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 şi ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aş fi bucurat dacă trăia mama şi vedea că, după atâţia ani, am reuşit să luăm ce era al ei, al nostru", a declarat Daniela Gyorfi la tv.

Foto Facebook