Daniela Gyorfi a vorbit cu sinceritate despre viața ei de dinainte de a deveni cunoscută. Cântăreața a susținut că a trăit în sărăcie și că au existat zile în care nu mânca altceva decât pâine uscată, zile în șir.

La începutul carierei sale era mulțumită și dacă primea mâncare pentru a duce acasă unde o avea pe mama sa bolnavă.

Daniela Gyorfi nu a uitat că a avut o adolescență grea

Artista a avut grijă ani la rând de mama sa bolnavă. Femeia a suferit un accident casnic care a imobilizat-o la pat până în momentul în care a decedat.

Daniela Gyorfi a recunoscut că, în adolescență, a cântat și pentru o farfurie de mâncare, pentru ea și mama ei.

”Până la vârsta de 18 ani am avut pensie alimentară, de la tata, apoi mama a mai stat în spitale, internată. Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi, de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană, am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat. Iar în anii 90 am cântat strict pentru mâncare, într-un restaurant. Îmi dădeau mâncare ca să pot duce acasă, la mama”, a declarat artista pentru ego.ro.

Deși, între timp, solista a strâns bani frumoși din muzică, și are casa plină cu haine, nu a uitat vremurile când se chinuia și de aceea ajută la rândul ei.

”Ce nu mai port le duc la un centru de copii abandonați din București, le dăruiesc fetelor de acolo, ca să le poarte. Și încălțăminte le dau, adidași, în general, haine sport. Dacă n-aș mai dărui din ele nu aș mai încăpea în casă”.

Foto Facebook