Momente de panică pentru David și Victoria Beckham. Un hoț mascat i-a jefuit în timp ce ei și fiica lor dormeau.

David Beckham (46 de ani) și soția sa, Victoria (47), au trecut prin momente de panică în luna februarie, când un hoț mascat le-a intrat prin efracție în casă și i-a jefuit în timp ce ei dormeau.

Conacul lui David Beckham a fost jefuit

Hoțul a reușit să intre prin efracție în conacul din Holland Park noaptea, fără ca nimeni să-și dea seama, deoarece toată lumea dormea. Incidentul s-a petrecut în februarie, dar subiectul a apărut în presa internațională abia zielel acestea. Infractorul a spart un geam de la etaj, a furat mai multe bunuri și apoi a plecat în fugă.

Furtul a fost descoperit de fiul lui Beckham, Cruz, care se întorsese la casa din Holland Park după o seară petrecută în oraș cu prietenii. Cruz a observat o cameră răvășită, apoi o fereastră cu geamul spart, prin care se presupune că a intrat hoțul.

Hoțul ar fi furat electrocasnice și haine de designer valoare de mii de lire sterline. Se crede că hoțul ar fi făcut parte dintr-o bandă care a dat spragerea și în alte case din apropiere în aceeași noapte.

David și Victoria Beckham au fost „șocați” în urma spargerii. 

Hoțul a reușit să pătrundă în curtea conacului după ce a sărit gardul și apoi s-a cățărat pe burlanul locuinței, până la dormitorul aflat la primul etaj.  

"Familia a fost zguduită de ce s-a întâmplat. A fost foarte supărător pentru ei să afle că hoțul a intrat în casă în timp ce ei erau acolo”, a spus o cunoștință a familiei.

Conacul deținut de David și Victoria Beckham are o valoare de aproximativ 50.000.000 de euro și doar ultimele renovări au costat aproximativ 10 milioane de euro. Proprietatea a fost construită la mijlocul secolului al XIX-lea și, când a fost achiziționată de familia Beckham, a costat 36.000.000 de euro. David și Victoria Beckham au o avere comună estimată la 900.000.000 de euro.

Captură video