La mai puțin de 24 de ore după disputarea finalei Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, mai multe voci au afirmat pe internet că golul trei al argentinienilor, marcat de Lionel Messi în prelungirile partidei, trebuia anulat.

Potrivit unei filmări care a apărut în mediul online, înainte ca mingea să intre în poartă, doi jucători de pe banca de rezerve a Argentinei au intrat în teren, astfel că în acel moment în suprafața de joc se aflau 13 argentinieni. Lucru interzis de regulament!

@refereepov World Cup CONTROVERSY!? ????⚽️ #foryourpage #foryoupage #fyp #referee #referees #ref #refs #refereepov #worldcup #offside #foul #messi #argentina #z #ari ♬ Treat Beats - DJ FUNexpected

Un arbitru din SUA chiar s-a filmat pe TikTok, în timp ce explică de ce golul Argentinei din minutul 108 trebuia anulat.

„Fără cuvinte! Argentina avea 13 jucători în teren în acel moment”, „Regulamentul spune că golul trebuia anulat”, „E rușinos”, „Un astfel de cadou doar Messi putea primi”, „Nu au avut nicio implicare la acea fază, gol perfect valabil” și „S-a mai întâmplat așa ceva de mai multe ori, chiar și în Copa Libertadores” au fost doar câteva dintre părerile internauților care au văzut clipul video.