Traian Băsescu refuză să elibereze vila de protocol din cartierul Primăverii, deși termenul de 60 de zile pe care l-a avut la dispoziție a expirat.

De curând, fostul preşedinte al României și-a achiziționat un apartament nou, care este însă în plină renovare. Băsescu susține că și-a cumpărat o locuință, dar nu se poate muta pentru că nu are mobilă. Traian Băsescu este hotărât să nu părăsească vila de protocol a RA-APPS până nu va primi somaţie

„Aștept de la RA-APPS, somația de evacuare din casă. Se împlinește termenul. Am plătit prima rată la apartament. Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legate de scadența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a declarat Traian Băsescu.

"Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine. Nu și-au permis să mă atace când aveam puterea"

Dovedit că a colaborat cu fosta Securitate sub numele Petrov, fostul președinte susține că nu se poate muta pentru că nu are mobilă.

”După ce am dobândit apartamentul plătind prima rată și semnând contractul de vânzare-cumpărare, am demarat celelalte proceduri: să am un contract la electricitate, gaze, apă, să comand o bucătărie. Eu nu mi-aș mai dori să locuiesc vreodată aici, dar nici să plec în 60 de zile. Voi pleca când apartamentul va fi gata. E un apartament cu pereții goi. Vestea proastă a venit de la cei care îmi furnizează bucătăria și mi-au spus că va fi gata abia în august.

Statul poate face ce vrea, el poate să îmi zică să locuiesc în stradă. Ura și prostia, lașitatea și mizeria, nu au avut curajul să se lupte cu mine când eram în putere, sunt niște pigmei. Mă deranjează lichelele care au lins inclusiv la mine. Nu și-au permis să mă atace când aveam puterea, ci acum, sunt niște neica-nimeni.

Nu am nevoie de mila nimănui, am resurse să mă așez în apartament. Dacă vor să mă mut repede, am vreo 50 de cutii cu cărți să mă ajute să le duc în apartament.

Când un stat îi face așa ceva unui fost președinte, să îi fie de bine! Nu am cerut nimic statului și nici nu intenționez să îi cer, dar nici el să nu îmi ceară mie”, a declarat Traian Băsescu.

Foto Facebook