Considerat ca fiind una dintre cele mai bune voci masculine din țara noastră, când vine vorba despre muzică, Ștefan Bănică are un fiu, Radu, care pare că îi calcă pe urme el puțin în cariera cinematografică.

Din păcate însă pentru Radu Bănică, fiul cel mare al artistului, faptul că are un tată atât de cunoscut nu l-a ajutat prea mult. Potrivit celor de la Libertatea, tânărul a avut parte de un tratament nu tocmai plăcut în școală.

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români. Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a spus Radu Bănică.

Mai mult decât atât, sursa citată mai notează că fiul lui Ștefan Bănică a avut parte de un episod urât într-una dintre pauze, la școală, când colegii lui i-au luat lucrurile, le-au aruncat de la unul la altul, după care au vrut să îi arunce ghiozdanul pe geam: „Au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam. «Ce? Pleacă de aici, că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters»”.

foto: Agerpres