În ultimele zile, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de un clip video cu o româncă întoarsă recent din Germania.

După cum spune chiar ea pe TikTok, nu există niciun șofer de Uber care să nu o fi întrebat de ce s-a întors în România din Germania. Iar explicațiile ei s-au viralizat rapid!

„De ce m-am întors din Germania după 10 ani? Toţi românii cred că Germania e «Mecca» şi că neapărat trebuie să ajungi acolo. Pentru că acolo vei avea mulţi bani. E o ţară civilizată. Ai spital, şcoală bună, drumuri, autostrăzi... Ce să mai, domne, civilizaţie. Ce nu-ţi spune nimeni e că e naşpa. Pentru noi, ca români, în special. Dar și pentru ei, săracii, doar că nu ştiu. Germania nu te lasă nici să trăieşti, dar nici să mori. Și cel mai nasol e că-ţi ia libertatea. Da, da... Deci nu ştii ce înseamnă să fii liber până nu pleci din România. Doar atunci ajungi să apreciezi libertatea pe care o ai aici. Băi, și mie chiar îmi place Bucureşti, oraşul ăsta împuţit. E acasă, are o super vreme, veselie şi viaţă bună”, spune românca.

@simona.says #romaningermania #careefaza #5pasidebine #acasalamine ♬ Up and Away (Vocalese) - GHOSTLAND

În doar câteva zile, clipul ei video a adunat peste 1.000 de comentarii, aproximativ 12.000 de aprecieri și aproape 300.000 de vizualizări.