Ediția din 2023 a emisiunii Survivor România a adus-o din nou în centrul atenției pe Vica Blochina, vedetă care a dorit să își testeze limitele și să le arate tuturor că este o adevărată supraviețuitoare.

Din păcate pentru ea, Vica Blochina nu a rezistat foarte mult în show-ul de la PRO TV, iar participarea la Survivor l-a făcut pe Edan, fiul pe care fosta balerină îl are cu Victor Pițurcă, să plece de lângă mama lui.

„Copilul meu nu vorbește cu mine, pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec”, a spus Vica Blochina la Survivor România 2023.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, care au stat de vorbă cu o persoană apropiată de Vica Blochina, Edan nu s-a întors la mama lui nici după ce aceasta a recenit în România.

„Nu știu nimic de fiul Vicăi, decât că este la tatăl lui. Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui. El mai vine pe la ea, dar cam atât. Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum, dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea. Nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a spus pentru sursa citată un apropiat al Vicăi Blochina.