La sfârșitul lunii martie, Deea și Dinu Maxer anunțatu, prin intermediul unor mesaje postate pe rețelele de socializare, că au decis să divorțeze, după o relație care a durat aproximativ 18 ani.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând piloți! Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia”, scria Dinu Maxer pe internet.

La câteva zile după ce au făcut anunțul oficial, Deea Maxer a fost întrebată de jurnaliștii de la Cancan dacă despărțirea de Dinu Maxer este doar o strategie de marketing și dacă ei se vor împăca în viitor. Iar răspunsul ei a fost unul direct.

„Dacă am ajuns la divorț, consider că deja am dat răspunsul. Legat de viitor, nu mă pot pronunța. Restul doar Dumnezeu știe. Dar cred că amândoi știm ceea ce vrem. Divorțul nostru nu-i pentru publicitate, timpul va demonstra asta. Nu fac marketing din acest divorț. Dacă asta urmăream, ieșeam și făceam declarații. Dar eu nu comentez nimic despre divorț. Avem evenimente antamate, avem proiecte comune. Spectacolele le vom continua, în următoarea perioadă vom fi împreună pe scenă. Avem și un business pe partea de vânzare produse cosmetice, în cadrul unei companii în care ne-am alăturat împreună”, a spus Deea Maxer.