Adrian Cristea și Denisa Nechifor au trăit o poveste de dragoste intensă. Denisa era studentă la facultate când s-a îndrăgostit de fotbalist. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune, de dragul fiicei lor, Rania.

În prezent, Denisa Nechifor are o viață împlinită, a pus bazele unei afaceri cu diamente și, mai nou, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă la distanță. 

De curând, vedeta a dezvăluit secretele siluetei sale de invidiat: sport zilnic și o dietă echilibrată.

 ”Merg la sală în fiecare zi de ani buni”

”De la 17 ani nu am băut deloc suc. Nu mi-au plăcut sucurile în general, însă în momentul în care m-am apucat de sport am renunțat definitiv la ele. Efectiv nu mi-am mai dorit să beau suc! Din când în când, mai ales vara, simt nevoia de un suc, dar mă abțin, nu am probleme.

Este foarte multă ambiție în ceea ce fac, mai ales când vine vara, pentru că în general vara, lumea consumă băuturi acidulate și uneori îmi este poftă și mie, dar nu am probleme pentru că mă pot abține chiar și în astfel de situații.

Merg la sală în fiecare zi de ani de zile și când nu vreau eu tot merg. A devenit ca o rutină pentru mine. Este o foarte mare pasiune pentru mine sportul. Când se încălzește afară și vremea este plăcută, merg câte șase kilometri pe zi pe lângă Lacul Herăstrău și este foarte bine.

Lumea se plânge că nu este timp pentru mișcare, dar dacă te trezești cu o oră mai devreme decât îți este programul normal, de zi cu zi, ai timp să le faci pe toate”, a spus Denisa Nechifor, potrivit click.ro.

Cu ce se ocupă Adrian Cristea, după ce s-a retras din fotbal

Adrian Cristea, în vârstă de 39 de ani, s-a retras din cariera de jucător de fotbal, după ce evoluase pentru Concordia Chiajna. Odată cu retragerea din fotbal, Adrian Cristea a decis să se retragă si din lumina reflectoarelor.

'Sunt bine, m-am retras, am vrut să ies din această lume, am fost atâția ani în această lume și am zis că e decizia foarte bună pentru mine să mă retrag, să nu mai am treabă cu televiziunea, cu presa și cu lumea fotbalului. Mi-am dat seama că nu mă regăsesc în lumea aceasta și de asta am decis să mă retrag fără nicio problemă.Nici în lumea fotbalului, cu toate că am avut o carieră, iar în showbiz nu văd rostul.

Ar fi o lume fără esență. Nu mi-a fost greu deloc, probabil cu trecerea timpului și experiențele acumulate mi-a venit această idee. Nu duc lipsa, nu duc dorul, sunt foarte bine așa.Ce m-a dezamăgit? Nu pot să spun că m-a dezamăgit ceva, dar am văzut lumea aceasta și mi-am dat seama că nu pot face parte din ea. Nu cred că aș fi compatibil cu ce se întâmplă în lumea fotbalului. Glumind, sunt la pensie! Mă bucur de familia mea, de fetiță, vizitez prietenii. O viață liniștită și plictisitoare', a declarat Adrian Cristea, vara trecută, pentru playsport.ro.

Foto FAcebook