James Bond, glume cu Regina! Actorul Daniel Craig dă detalii despre cum este Regina Elisabeta a-II-a în viața privată.

Starul din seria James Bond spune cum a glumit regina Elisabeta pe seama lui. Actorul de 53 de ani și-a amintit de momentul în care a cunoscut-o pe suverană: au filmat împreună o secvență amuzantă pentru Jocurile Olimpice din 2012, organizate la Londra.

Cum e Regina în spatele ușilor închise

În emisiunea The Late Show de miercuri, Daniel Craig a dezvăluit că Regina este foarte amuzantă.  

„Foarte amuzantă, pusă pe glume, glume despre mine”. ”Am făcut o fotografie, iar ea s-a uitat la mine și a spus „Oh, nu, el este cel care nu zâmbește”, a povestit Daniel Craig gazdei show-ului Stephen Colbert.

Stephen Colbert a vrut să știe și cum sunt câinii Elisabetei a-II-a, iar Craig a răspuns: „M-am rostogolit pe podea cu ei de cele mai multe ori. Adică, ei sunt mereu acolo. Cred că au proprii lor lachei. Și da, sunt foarte prietenoși.”

În decembrie 2021, Craig a fost decorat de regină cu Ordinul Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe, acordat de obicei diplomaților și spionilor.

Daniel Craig, decorat de regina Elisabeta a II-a

Actorul Daniel Craig, în vârstă de 53 de ani, a primit titlul de Companion al Ordinului St. Michael & St. George (CMG), la fel ca celebrul spion pe care l-a interpretat pe marile ecrane, pentru servicii deosebite aduse industriei britanice de teatru şi film.

Personajul James Bond deţinea şi el titlul CMG în universul acestei francize cinematografice. Daniel Craig a ajuns să deţină toate decoraţiile acordate agentului 007, întrucât actorul britanic a fost numit şi Comandor Onorific al Marinei Regale în septembrie 2021.

„No Time to Die”, cel mai recent film care prezintă aventurile spionului James Bond, a cărui lansare din 2021 a fost întârziată de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus, a marcat ultima participare a actorului Daniel Craig în această franciză.

Producătoarea seriei de filme „James Bond”, Barbara Broccoli, a fost recompensată cu titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

Captură video