Tatiana Kisiel, o tânără urmărită în mediul online de aproximativ 40.000 de persoane, care este model și influencer, le-a povestit jurnaliștilor spanioli un eveniment traumatizant.

Potrivit celor spuse de către femeie, ea și alte 50 de modele au participat la un moment dat la o petrecere cu fotbaliști care a fost organizată în Barcelona. Doar că experiența a fost una neplăcută, după cum spune chiar Tatiana Kisiel în Marca.

„Am plecat plângând de acolo și, evident, nu m-aș mai întoarce la o petrecere a fotbaliștilor. Băieții erau aroganți și proști, precum 90% dintre fotbaliști. Când am ajuns acolo, primul lucru pe care l-au făcut a fost să mă roage să-mi las telefonul la recepție, lucru pe care eu nu l-am făcut, pentru că nu aveam de gând să stau într-un loc închis, fără ferestre și fără să pot comunica. Nu am avut deloc încredere în ei. Eram aproximativ 50 de femei acolo, așteptând sosirea jucătorilor, și mi-aș fi dorit să nu fi venit, pentru că petrecerea a fost mai bună fără ei. În drum spre baie, am întâlnit un fotbalist care striga la una dintre fete și am început să înregistrez. M-a văzut și a început să mă urmărească. M-am încuiat în baie, iar el a bătut în ușă până când m-a convins să ies și să șterg înregistrarea video”, a spus Tatiana Kisiel, fără a dori să dezvăluie când a avut loc petrecerea și la ce echipe erau legitimați fotbaliștii prezenți.