Dorian Popa este unul dintre cel mai bine plătiți artiști. Pe lângă concerte și activitatea sa din industria muzicală, artistul faci bani frumoși din din Instagram și contul de YouTube. 

Cântărețul a câştigat peste 100.000 de euro în luna aprilie şi peste 200.000 de euro de la începutul anului 2022 din reclamele de pe Social Media.

Dorian Popa a fost țepuit de un prieten

Are astăzi tot ce își dorește, însă nu întotdeauna a fost așa. Cântărețul a mărturisit că nu mereu a avut conturile pline. În urmă cu mulți ani, Dorian Popa nu avea bani nici măcar de chirie. Când a reușit să strângă o sumă semnificativă de bani, el a fost înșelat de un prieten.

,,Aveam vreo 20 de anişori şi strânsesem eu bani și îmi cumpărasem un ATV şi am vândut ATV-ul. Un prieten care părea să aibă un business promiţător, că tocmai asta m-a dus în eroare, mi-a cerut 500-600 de euro, i-am dat şi mi i-a returnat chiar şi cu o mică dobândă, câteva zeci de euro în plus. Nu a avut el intenția să mă ,,agațe”, însă, după aia mi-a cerut 5.000 de euro pe care n-am mai reușit să-i rambursez şi de atunci, mi-am spus că nu voi mai face asta. Cred că mi s-au întors vreo 2.000 de euro din ei, dar câte o sută, cât o sută, încă o sută, la o lună-două…n-am înțeles nimic din ei.

Am suferit foarte mult după acei bani, foarte mult. Mai ales că, prietenul meu, spre deosebire de mine, provenea dintr-o familie decentă cu mamă, cu tată, cu venituri decente, nu neapărat mari. Eu eram doar eu cu maică-mea, pârliți, taică-miu ne lăsase deja…în fine”, a declarat Dorian Popa pentru Cancan.

Cât cere artistul ca să-ți promoveze afacerea:

Promovarea unui singur produs, prin postarea unei fotografii pe Instagram: 3.000-3500 de euro.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleț pe Instagram: 4.500-5.500 de euro.

Giveaway pe Instagram: 5000 – 10000 de euro.

Un instastory de 15 secunde: 1500 de euro.

Postare pe Facebook (promovare produs) – 1000 de euro.

Postare pe Tik Tok, 2.000 – 3.000 de euro.

Foto FACEBOOK