Cunoscut de o țară întreagă, Dorian Popa a vrut ca lumea să afle de la el că a rămas fără permis. Și a anunțat asta într-un vlog în care precizează și că acum are șofer personal!

„Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat. Problema e următoarea: Dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: Nu, Dorian. Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

În aproximativ 24 de ore, clipul video postat de Dorian Popa pe YouTube a adunat aproape 200.000 de vizualizări, vedeta afirmând că Mădălin de la 5 Gang este șoferul său și că acesta este plătit pentru ce face.

„Astăzi, șoferul meu, plătit, că eu nu umblu cu din astea, să mă îndatorez nu îmi place. Șoferul meu plătit este Mădălin 5GANG, așa îi spun eu lui, că așa îi spun eu. Și vrem să facem un mini prank, dar nu ne chinuim foarte tare că ne-a rupt vloggul ăla de ieri. Vreau să îl enervez pe Mădălin 24 de ore și o să încercăm să râdem un pic așa de el, cât se poate, nu foarte tare. El își filmează vlogul ca șofer pentru Dorian Popa, iar eu o să îl transfer într-un șofer sclav ca să fie ceva funny că altfel nu are cum să fie”, a afirmat Dorian Popa.

La doar câteva ore după vlogul lui Dorian Popa, și Mădălin de la 5 Gang a postat pe YouTube un clip video prin care a arătat cum este să fii șoferul lui Dorian Popa.