Considerat ca fiind una dintre cele mai mediatizate și iubite vedete din România, Dorian Popa a încercat de fiecare dată să nu aibă niciun fel de secrete în fața fanilor.

Invitat recent în podcastul lui Damian Drăghici, celebrul artist a vorbit inclusiv despre complexele pe care le-a avut sau pe care încă le are, afirmând că, în copilărie, inclusiv mama lui îl numea „Somalez”.

„Încă am complexe. Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc. Primul complex pe care l-am întâlnit în viață a fost legat de greutatea mea. Eu sunt tipul somatic ectomorf, metabolism care arde absolut orice îngurgitezi. Maică-mea îmi spunea Somalia, ca să înțelegi ce glume putea să aibă ea. Vă dați seama, dacă ea mă făcea somalez... Un copil de 7 ani ce înțelege? Bine, glumea, evident. Nu de la mama mi-am creat complexul, complexul s-a creat la școală. Complexul de greutate l-am rezolvat imediat cu sport. Recomand tuturor celor care au complexe legate de cum arată, să se miște la sport. Fac sport singur de când mă știu. Am mai avut complexul «capului deformat», pentru că eu am craniul foarte alungit la spate. Și până m-am maturizat, să înțeleg că forma craniului asta este, prin liceu îmi spuneau E.T.. Și am mai avut, dar am înțeles că ăsta sunt eu. Complexul «nasului mare», pe care puteam să-l rezolv într-o secundă. Nu l-am mai rezolvat, pentru că între timp corpul meu s-a mărit și el și consider că sunt proporțional”, a spus Dorian Popa.